ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου (ΚΕ.Δ.Δ.) του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 1998. Είναι υπεύθυνο για την καλή λειτουργία, διαχείριση και εγκατάσταση του επικοινωνιακού δικτύου του Τ.Ε.Ι., όπως επίσης και την εξασφάλιση της αδιάλειπτης διασύνδεσης των χρηστών του δικτύου με τα ελληνικά και διεθνή δίκτυα και γενικότερα το διαδίκτυο (Internet).

Η Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας είναι Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Σκοπός της είναι η κάλυψη των εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες μέσω της διάθεσης πληροφοριών με κάθε είδους μορφή (έντυπη, ηλεκτρονική).

ΣΙΤΙΣΗ - ΣΤΕΓΑΣΗ - ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

Το τμήμα Σπουδαστικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στην σημερινή του μορφή δημιουργήθηκε από την συγχώνευση σε αυτό των αντίστοιχων τμημάτων των πρώην Τ.Ε.Ι. Πάτρας και Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου το 2013, μετά το σχέδιο «Αθηνά» για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Π.Δ. 94/5-6-2013, ΦΕΚ 132/Α/5-6-2013), καθώς επίσης και την ένταξη σε αυτό των δομών και του προσωπικού του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (Ε.Ι.Ν.) το 2011.

Εντός του Ιδρύματος υλοποιούνται και υποστηρίζονται δράσεις που αφορούν όλες τις βαθμίδες και τα επίπεδα εκπαίδευσης και κατάρτισης επιδιώκοντας τον επαγγελματικό προσανατολισμό, το επιχειρηματικό πνεύμα των φοιτητών καθώς και τη σύνδεση της Ανώτατης Εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Αυτές οι δράσεις κατανέμονται στις τρεις Πράξεις α) της Πρακτικής Άσκησης, β) της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και γ) του Γραφείου Διασύνδεσης.

WebMail μελών Πάτρας: https://roumeli.teiwest.gr

WebMail μελών Μεσολογγίου: http://webmail.teimes.gr/login/.

Πληροφορίες για το πληροφοριακό σύστημα e-students μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Πληροφορίες για το πληροφοριακό σύστημα TeachWeb εδώ.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή υπηρεσία για την άμεση και ολοκληρωμένη παροχή των Συγγραμμάτων των φοιτητών των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της επικράτειας.

Η πλατφόρμα Open eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις.

  • Μετά την αρχική σας εγγραφή στο ΤΕΙ και για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ιδρυματικές και ομοσπονδιακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες  (Πάσο, Εύδοξο, WiFi κλπ)  θα πρέπει να κάνετε εγγραφή και στο σύστημα πιστοποίησης χρηστών (uregister.teiwest.gr).
  • Μπορείτε να αλλάξετε των κωδικό σας για τις υπηρεσίες "Έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας" (πάσο), "Εύδοξος" και "wi-fi" πατώντας εδώ.
Σελίδα 1 από 2
ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Δυτικής Ελλάδας

  • Διευθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Κουκούλι, Πάτρα
  • Τ.Κ.: 263 34
  • Τηλ.: 2610 325 101

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…