Το γνωστικό αντικείμενο του Τμήματος Μηχανολογίας και Υδάτινων Πόρων καλύπτει το πεδίο εφαρμογής αρχών εκ των μηχανολογικών επιστημών για το σχεδιασμό-μελέτη και κατασκευή, την επιλογή και χρήση μηχανών και μηχανολογικών διατάξεων και το σχεδιασμό και εφαρμογή τεχνικών αρδεύσεων και υδρεύσεων, με σκοπό

Το Τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών δημιουργήθηκε το 2013 από τη συγχώνευση των τμημάτων Υδατοακκλειργειών και αλιευτικής διαχείρισης του τεως ΤΕΙ Μεσολογγίου και Ιχθυοκομίας Αλιείας του ΤΕΙ Ηπείρου και έχει ως έδρα το Μεσόλογγι, στους χώρους του τέως ΤΕΙ Μεσολογγίου.

To τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων προέκυψε από τη συγχώνευση των Τμημάτων Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων (ΔΙ.Κ.Σ.Ε.Ο.) και Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία (Ε.Π.Δ.Ο.) του πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, βάσει του Π.Δ. 94/2013.

Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ διαπραγματεύεται την έννοια της χρηματοοικονομικής πληροφορίας στο πλαίσιο των επιχειρήσεων η οποία καταγράφεται, αρχειοθετείται, ερμηνεύεται και ανταλλάσσεται, ενώ η ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ σχετίζεται με τη σπουδή των επενδύσεων κάτω από συνθήκες διαφορετικού βαθμού αβεβαιότητας και κινδύνου.

ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Δυτικής Ελλάδας

  • Διευθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Κουκούλι, Πάτρα
  • Τ.Κ.: 263 34
  • Τηλ.: 2610 325 101

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…