Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας και Σχεδιασμού Αλληλεπίδρασης

Η έδρα του Εργαστηρίου βρίσκεται στην Ναύπακτο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας.

Η βασική έρευνα του Εργαστηρίου εστιάζεται στις ακόλουθες θεματικές περιοχές:

Τεχνολογίες Διαδικτύου. Μελέτη των νέων τεχνολογιών και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Διαδικτύου (Internet) καθώς και της μοντελοποίησής τους, με στόχο την ανάπτυξη αλγορίθμων αναζήτησης και φιλτραρίσματος της πληροφορίας σε αυτό.

e–επιχειρείν. Μοντέλα και συνθήκες πρόβλεψης σε συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, θεωρητικά μοντέλα απόδοσης συστημάτων e-επιχειρείν, ασφάλεια δεδομένων και transactions, ανάλυση δεδομένων από επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Web Mining . Εξόρυξη πληροφορίας από δεδομένα στο web, αυτόματη κατηγοροποίηση εγγράφων στο διαδίκτυο και μοντελοποίηση του web usage. Adaptive Systems. Σχεδιασμός και ανάπτυξη αλγορίθμων, αλγόριθμοι personalization και customization techniques.

Εκπαιδευτική Ψυχαγωγία. Σχεδιασμός και υλοποίηση εκπαιδευτικών παιχνιδιών, παραμετροποίηση εμπορικών video games για χρήση στην εκπαιδευτική διδασκαλία, εκπαιδευτική ρομποτική.

Σχεδιασμός Αλληλεπίδρασης και Αξιολόγηση Ευχρηστία ς. Μελέτη της συμπεριφοράς των χρηστών σε interactive συστήματα, αξιολόγηση της αλληλεπίδρασης, έρευνα παραμέτρων απόδοσης interactive συστημάτων με βάση την εμπειρία των χρηστών, Usability Evaluation on Desktop applications, Web application, Mobile and Tablet application, User Experience Demonstration

Διευθυντής: Σπύρος Συρμακέσης, Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ.

Δικτυακός Τόπος: http://www.ebusiness-lab.gr

ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Δυτικής Ελλάδας

  • Διευθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Κουκούλι, Πάτρα
  • Τ.Κ.: 263 34
  • Τηλ.: 2610 325 101

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…